Το Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά του και πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), σε συνδιοργάνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και για είκοσι τρεις ημέρες, έως και την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2016, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, 150 εκδότες και πάνω από 300.000 βιβλία βρίσκονται στην Πλατεία Κοτζιά στο μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου με κεντρικό σύνθημα:

«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι μία θεσμοθετημένη εκδήλωση, που διοργανώνεται εδώ και είκοσι χρόνια για να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό, χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, από μόλις 1 ευρώ! Στο φετινό 20ο Παζάρι Βιβλίου 2016, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 7.000 τίτλους βιβλίων σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονηυπαίθριαστεγασμένηκαι θερμαινόμενη εγκατάσταση, οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων.

Καλούμε όλους τους βιβλιόφιλους να επισκεφθούν το Παζάρι και να επωφεληθούν αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε εκπληκτικές τιμές!

Το Bookia βρέθηκε στο χώρο του παζαριού, κατέγραψε εικόνες και βίντεο, μίλησε με τον πρόεδρο του ΣΕΚΒ κο Γρηγόρη Πλαστάρα και μεταφέρει το κλίμα μέσα από το βίντεο που δημοσιεύσαμε.

Όμως δήλωσε και ο κος Πλαστάρας«Είναι μία ευκαιρία για τους αναγνώστες να βρουν και να αγοράσουν αξιόλογα βιβλία, με έως 70% έκπτωση, σε τιμές που ξεκινούν από 1 €». Τα βιβλία είναι τοποθετημένα θεματολογικά σε πάγκους όπου οι αναγνώστες τα επιλέγουν και στο τέλος πληρώνουν στο κοινό ταμείο και όχι χωριστά στο ταμείο κάθε εκδότη.

 

Πηγή / Φωτογραφίες: Bookia

http://www.bookia.gr/index.php?action=Blog&post=86f6ce85-4d26-4e6c-afeb-…