Ο Ταξιάρχης Τσιόγκας, ταξιδευτής του διαστήματος, μας χαρίζει ένα ακόμα καταπληκτικό βιβλίο του, φανερώνοντας από τις διαστάσεις του σύμπαντος τα καλά κρυμμένα μυστικά του.

Αυτή τη φορά ψάχνει για θέματα που απασχολούν τον σκεπτόμενο άνθρωπο, φέρνει  γνώσεις   από  το άγνωστο (υπερπέραν), προβληματίζει τον αναγνώστη για τους άγνωστους   κόσμους, για το πού φτάνει ο κόσμος μας, πώς  φτιάχτηκε, από ποιον φτιάχτηκε, πότε φτιάχτηκε και από τι αποτελείται.

Τι είναι ο αιθέρας ,το  μποζόνιο, το φως, πότε έζησαν οι Θεοί, οι ημίθεοι και οι θεότητες  πάνω στον πλανήτη Γη.

Πώς αντιλαμβάνονται τα ζώα, τα  πουλιά  τι τους λέμε όταν τους μιλάμε,

ότι ο βουβός  κόσμος , τα φυτά, αγαπάνε και αυτά,

ακόμη   σε βοηθάνε όταν τους  ζητήσεις βοήθεια.

Με πολύ αγάπη και χαρά, ερευνώντας τα πάντα, μας προσφέρει  τη γνώση, 40 χρόνια ασταμάτητα. Γράφοντάς τα μαγικά, σε γοητεύει και σε ταξιδεύει κοντά τους.

Λίγα λόγια για τον μοναδικό και μυστηριώδη συγγραφέα μας Ταξιάρχη  Τσιόγκα. Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1931 στο Κλωνί της μυθολογικής Φθίας Θεσσαλίας, στον τόπο που γεννήθηκαν και έζησαν οι μεγάλοι διαφωτιστές πρόγονοι μας και άνθρωποι της σοφίας. Λάτρης  και γνώστης όλων των επιστημών με μεγαλύτερη αγάπη στην ιατρική. Ζει στην Αθήνα εργαζόμενος  και σπουδάζοντας  Πολιτικός Μηχανικός, τα δύσκολα εκείνα χρόνια .Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος , γεμάτος σοφία, γεμάτος αγάπη,  χαμηλών τόνων σε όλα. Ανταμείφθηκε από τον θεό με το μεγαλύτερο χάρισμα :να μπορεί το πνεύμα του να ταξιδεύει παντού  στον ενεργειακό  και πνευματικό χρόνο  – χώρο και να βλέπει τα γενόμενα. Τα βιβλία που γράφει είναι μερικά από την ταινία του χρόνου-χώρου, όπου γράφονται τα γεγονότα αναλλοίωτα, και ορισμένα από τα ταξίδια στο  εσωτερικό της γης ,στη Σελήνη , στον Άρη και στο διάστημα, σε άλλα ηλιακά συστήματα και πλανήτες τους.

Τίτλος Βιβλίου: ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ–ΧΡΟΝΟΥ
Συγγραφέας: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Εκδόσεις: ΔΩΔΩΝΗ
ISBN: 978-960-558-171-8
Σελίδες: 230
Τιμή: 15,98 €