18ο Παζάρι Βιβλίου - Παράταση Λειτουργίας

04/02/2014

18ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

Παράταση λειτουργίας έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κοινού, το 18ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά θα παρατείνει την λειτουργία του και θα συνεχίσει να προσφέρει φτηνά και καλά βιβλία έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Σε έναν ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο, πλημμυρισμένο από 500.000 τίτλους 180 εκδοτών και σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ το Παζάρι θα συνεχίσει για λίγες ακόμα ημέρες, να υποδέχεται τους αναγνώστες για να ανακαλύψουν, να ξεφυλλίσουν και να διαλέξουν τα βιβλία που θα τους συντροφέψουν, σε τιμές προσιτές σε όλους.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα βιβλία έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει  επίσης έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης στο παζάρι, που πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Επίσης τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Με ένα βιβλίο μαθαίνουμε, φανταζόμαστε, ονειρευόμαστε, ενημερωνόμαστε, αποκτάμε κρίση και δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

Το Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά, θα λειτουργεί έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, καθημερινά από τις10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

 

Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.